Mindray BeneHeart

Mindray BeneHeart AED's - Betrouwbare en geavanceerde apparatuur voor levensreddende situaties

In noodsituaties waar elke seconde telt, is het van cruciaal belang om betrouwbare en geavanceerde apparatuur te hebben voor levensreddende reanimatie. Mindray BeneHeart AED's bieden de nieuwste technologieën en functies om reanimatie te vereenvoudigen en de overlevingskansen te vergroten.

Deze AED's zijn uitgerust met speciale functies voor veilige en effectieve kinderreanimatie, zoals een kindknop of elektroden die automatisch detecteren of het een volwassen of kindslachtoffer betreft. Dit biedt extra gemoedsrust en ondersteuning bij noodsituaties waarbij kinderen betrokken zijn.

Mindray BeneHeart AED's zijn verkrijgbaar in verschillende modellen om aan de behoeften van elke organisatie te voldoen. De Mindray BeneHeart C1A AED is de meest voordelige AED van de nieuwe C-series en is uitgerust met afbeeldingen voor visuele instructies en meertalige ondersteuning. De Mindray BeneHeart C2 AED is een van de nieuwste modellen en heeft een groot LED-scherm voor visuele instructies en ResQNavi-technologie die zich aanpast aan het tempo van de hulpverlener.
Beneheart C1A halfautomaat
Mindray BeneHeart C1A - halfautomaat zonder display
€ 1.195,00 excl. btw
€ 1.302,55 incl. btw
Prijs per stuk
Beneheart C1A Volautomaat  open
Mindray BeneHeart C1A - volautomaat zonder display
€ 1.195,00 excl. btw
€ 1.302,55 incl. btw
Prijs per stuk
Mindray BeneHeart C2 - Volautomaat met display
Mindray BeneHeart C2 - halfautomaat met display
€ 1.595,00 excl. btw
€ 1.738,55 incl. btw
Prijs per stuk
Mindray BeneHeart C2 - Volautomaat met display
Mindray BeneHeart C2 - volautomaat met display
€ 1.595,00 excl. btw
€ 1.738,55 incl. btw
Prijs per stuk