Philips Heartstart

Als het gaat om het trainen van reanimatievaardigheden, zijn de Philips HeartStart AED trainers onmisbaar. Deze AED trainers zijn ontworpen om realistische trainingservaringen te bieden aan zowel individuen als professionele hulpverleners. De HeartStart AED trainers zijn eenvoudig te gebruiken en beschikken over een breed scala aan scenario's die zijn ontworpen om specifieke reanimatievaardigheden te trainen.

De Philips HeartStart AED trainers hebben verschillende functies die de trainingservaring verbeteren. Ze beschikken bijvoorbeeld over een stem die instructies geeft en die realistische feedback geeft op de uitvoering van de reanimatievaardigheden. De AED trainers hebben ook verschillende scenario's, waaronder een automatisch externe defibrillator (AED) scenario, een manueel defibrillatie scenario en een scenario voor kinderreanimatie.

De Philips HeartStart en Laerdal AED trainers zijn compatibel met een breed scala aan accessoires, waaronder trainingspads, afstandsbedieningen en oefenpoppen. Deze accessoires maken het mogelijk om een realistische training te bieden en ervoor te zorgen dat cursisten zich zelfverzekerd voelen wanneer ze in een noodsituatie moeten handelen. Of je nu een beginnende hulpverlener bent of een ervaren professional, de Philips HeartStart en Laerdal AED trainers zijn de ideale tools voor het trainen van levensreddende reanimatievaardigheden.
Philips Heartstart HS1/Home - Trainer
Philips Heartstart HS1/Home - Trainer
€ 520,00 excl. btw
€ 629,20 incl. btw
Philips Heartstart FRX - Trainer
Philips Heartstart FRX - Trainer
€ 515,00 excl. btw
€ 623,15 incl. btw