Philips Heartstart

Philips Healthcare is een toonaangevende naam in de gezondheidszorg, en produceert enkele van 's werelds beste AED's. Als een van de grootste producenten van AED's ter wereld, heeft Philips een uitstekende reputatie opgebouwd op het gebied van betrouwbaarheid en stabiliteit. Alle Philips HeartStart AED's voldoen aan de strenge internationale FDA-normen, waardoor u erop kunt vertrouwen dat u een kwaliteitsproduct in handen heeft.

De Philips HeartStart AED's zijn ontworpen met de gebruiker in gedachten en zijn zeer intuïtief in gebruik. Het reanimatieproces verloopt bijna automatisch, waarbij u wordt ondersteund door duidelijke instructies en een heldere stem. Hierdoor is het voor iedereen mogelijk om een succesvolle reanimatie uit te voeren en levens te redden.

Wij leveren twee modellen AED van de Philips HeartStart: de HS-1 en de FRx. De HeartStart HS-1 was de eerste AED die speciaal was ontwikkeld voor gebruik door niet-professionele hulpverleners en is nog steeds een van de meest verkochte AED's ter wereld. Het is een betaalbaar en robuust model dat gemakkelijk te gebruiken is.

De Philips HeartStart FRx is een compact, betrouwbaar en robuust model, en heeft als extra optie een kindersleutel waardoor de AED ook eenvoudig in te zetten is voor kinderreanimatie. Met deze AED heeft u een betrouwbare partner in handen die u kan helpen om in noodsituaties snel en effectief te handelen.
Philips Heartstart HS1/Home - halfautomaat
Philips Heartstart HS1/Home - halfautomaat
€ 1.395,00 excl. btw
€ 1.520,55 incl. btw
Philips Heartstart FRX - halfautomaat
Philips Heartstart FRX - halfautomaat
€ 1.595,00 excl. btw
€ 1.738,55 incl. btw