Defibtech Lifeline

De Defibtech Lifeline AED Trainer is een onmisbare tool voor het trainen van reanimatiescenario's. Dit apparaat bootst namelijk op een realistische manier het gebruik van een AED na. Zo kunnen hulpverleners in opleiding of medewerkers binnen een bedrijf zich optimaal voorbereiden op een noodsituatie waarbij het gebruik van een AED noodzakelijk is.

De AED Trainer beschikt over verschillende trainingsprogramma's, waarmee verschillende scenario's nagebootst kunnen worden. Daarnaast is het mogelijk om verschillende talen in te stellen, zodat het apparaat wereldwijd gebruikt kan worden. De AED Trainer is bovendien eenvoudig te bedienen en heeft een lange levensduur.

De Defibtech Lifeline AED Trainer is een onmisbaar hulpmiddel voor het trainen van reanimaties. Door de realistische simulatie van een AED wordt een optimale voorbereiding op noodsituaties geboden. De verschillende trainingsprogramma's en talen maken het apparaat geschikt voor gebruik wereldwijd. Kies voor de Defibtech Lifeline AED Trainer en investeer in veiligheid en professionele trainingen.
Defibtech Lifeline - Trainer
Defibtech Lifeline - Trainer
€ 395,00 excl. btw
€ 477,95 incl. btw
Defibtech Lifeline View - Trainer
Defibtech Lifeline View - Trainer
€ 585,00 excl. btw
€ 707,85 incl. btw