Handreiniging (met water)

Handreiniging met water

In deze categorie vind je verschillende soorten handreinigingsmiddelen die met water gebruikt worden. Deze middelen zijn ideaal voor situaties waarin het belangrijk is om je handen grondig te reinigen en te ontsmetten met behulp van water.

Effectieve reiniging

Het gebruik van handreiniging met water is een effectieve manier om je handen te reinigen en te ontsmetten. Het gebruik van water zorgt ervoor dat vuil en bacteriën goed worden weggespoeld, waardoor je handen echt schoon aanvoelen. De handreinigingsmiddelen zijn speciaal ontworpen om snel en gemakkelijk aan te brengen en zorgen voor een grondige reiniging van de handen.

Verschillende formaten

Onze handreinigingsmiddelen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, zodat je altijd een geschikt product kunt vinden voor jouw situatie. Of je nu op zoek bent naar een klein flesje om mee te nemen onderweg of een groot formaat voor op de werkplek, bij ons vind je altijd wat je zoekt. Bovendien zijn de verpakkingen geschikt voor gebruik in bepaalde zeep- en desinfectie dispensers waardoor je het product gemakkelijk en hygiënisch kunt doseren.
3x Gojo - LTX-7 mild antimicrobial foam hand soap (HACCP)
3x Gojo - LTX-7 mild antimicrobial foam hand soap (HACCP)
€ 58,20 excl. btw
€ 70,42 incl. btw
3x Gojo - LTX-7 Lotion Foam Freshberry
3x Gojo - LTX-7 Lotion Foam Freshberry
€ 46,55 excl. btw
€ 56,33 incl. btw
Baktolin Pure 500 ml
Baktolin Pure 500 ml
€ 3,75 excl. btw
€ 4,54 incl. btw
Baktolin Pure 1.000 ml
Baktolin Pure 1.000 ml
€ 5,30 excl. btw
€ 6,41 incl. btw