Zoll

Bij een hartstilstand telt elke seconde en is het van cruciaal belang om snel en adequaat te handelen. Zoll, een pionier op het gebied van externe elektrische stimulatie van het hart, heeft met zijn geavanceerde reanimatiefeedbacktechnologie de lat opnieuw hoger gelegd.

Met de Zoll AED Plus en Zoll AED 3 biedt Zoll AED's aan die een nauwkeurige meting en goede hartanalyse garanderen en alle stappen van de reanimatie actief ondersteunen. Het apparaat geeft bijvoorbeeld gesproken aanwijzingen en audiovisuele instructies tijdens de reanimatie. De originele Real CPR Help technologie van Zoll maakt dit mogelijk.

De Zoll AED Plus, verkrijgbaar als Halfautomaat en Volautomaat, is een waterdichte AED die de hulpverlener door middel van gesproken teksten en visuele pictogrammen door de reanimatie heen leidt. Het is een veilig en gebruiksvriendelijk apparaat met uitgebreide reanimatiebegeleiding.

De Zoll AED 3, ook verkrijgbaar als Halfautomaat en Volautomaat, beschikt over een LCD scherm waarop de instructies visueel worden weergegeven. Het apparaat meet de kwaliteit van de reanimatie en is speciaal geschikt voor kinderreanimatie dankzij de kindknop waarmee de AED met één druk op de knop gereed is voor kinderreanimatie.
Zoll AED Plus - halfautomaat
Zoll AED Plus - halfautomaat
€ 1.295,00 excl. btw
€ 1.411,55 incl. btw
Zoll AED Plus - volautomaat
Zoll AED Plus - volautomaat
€ 1.395,00 excl. btw
€ 1.520,55 incl. btw
Zoll AED 3 - halfautomaat
Zoll AED 3 - halfautomaat
€ 2.049,00 excl. btw
€ 2.233,41 incl. btw
Zoll AED 3 - volautomaat
Zoll AED 3 - volautomaat
€ 2.099,00 excl. btw
€ 2.287,91 incl. btw