Mindray BeneHeart

De Mindray BeneHeart AED-trainer is ontworpen om hulpverleners op te leiden en te trainen in het gebruik van een AED in noodsituaties. Het simuleert realistische noodsituaties en biedt verschillende scenario's voor het oefenen van reanimatievaardigheden.

De BeneHeart AED-trainer is ontworpen met gebruiksvriendelijke functies die helpen bij het trainen van de juiste technieken en vaardigheden bij reanimatie. Met de verschillende scenario's kunnen gebruikers oefenen met het herkennen van hartproblemen en het snel reageren op noodsituaties. Daarnaast biedt de AED-trainer realistische feedback op de kwaliteit van de reanimatie, wat de gebruiker helpt bij het verbeteren van hun vaardigheden.

De Mindray BeneHeart AED-trainer is geschikt voor verschillende trainingssituaties, waaronder cursussen voor AED-gebruik, Eerste Hulp trainingen en BLS-cursussen. De AED-trainer is gemakkelijk te bedienen en kan worden aangepast aan de specifieke trainingsbehoeften van verschillende gebruikers. Of u nu een beginner bent of een ervaren hulpverlener, de BeneHeart AED-trainer biedt een realistische training in het gebruik van een AED en reanimatievaardigheden.
Mindray BeneHeart C1A - Trainer
Mindray BeneHeart C1A - Trainer
€ 299,00 excl. btw
€ 361,79 incl. btw
Mindray BeneHeart C2 - Trainer
Mindray BeneHeart C2 - Trainer
€ 500,00 excl. btw
€ 605,00 incl. btw