Handdesinfectie (zonder water)

Handdesinfectie zonder water

In deze categorie vind je verschillende soorten handdesinfectiemiddelen die zonder water kunnen worden gebruikt. Deze desinfectiemiddelen zijn ideaal voor situaties waarin er geen water beschikbaar is om je handen te wassen.

Effectieve reiniging

Het gebruik van handdesinfectie zonder water is een effectieve manier om je handen te reinigen en te ontsmetten. Het doodt bacteriën en virussen en vermindert zo de kans op infecties en ziektes. De desinfectiemiddelen zijn speciaal ontworpen om snel en gemakkelijk aan te brengen en drogen snel op, zodat je snel weer verder kunt gaan met je werkzaamheden.

Verschillende formaten

Onze handdesinfectiemiddelen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, zodat je altijd een geschikt product kunt vinden voor jouw situatie. Of je nu op zoek bent naar een klein flesje om mee te nemen onderweg of een groot formaat voor op de werkplek, bij ons vind je altijd wat je zoekt. Bovendien zijn de verpakkingen geschikt voor gebruik in bepaalde zeep- en desinfectie dispensers waardoor je het product gemakkelijk en hygiënisch kunt doseren.
Sterillium MED desinfectielotion 100 ml
Sterillium MED desinfectielotion 100 ml
€ 3,55 excl. btw
€ 4,30 incl. btw
Sterillium Gel pure pompflacon 475 ml
Sterillium Gel pure pompflacon 475 ml
€ 8,30 excl. btw
€ 10,04 incl. btw